Put u Malinsku 2. dio

By Unknown - rujna 07, 2018


Nakon šetnje odlučile smo sjesti blizu mora u hlad. S obzirom na to da je bilo užasno toplo taj dan, nije nam se dalo ništa raditi pa smo bile na plaži par sati. Dok smo sjedile odlučile smo napraviti par slikica.


































Kada nam je postalo dosadno, odlučile smo se vratiti natrag do grada jer kod plaža nismo imale više ništa za raditi. Također, bile smo i užasno gladne. Na Internetu smo potražile cjenike lokalnih pizzerija. Najprihvatljivija (restorani i pizzerije u Malinskoj su poprilično skupi) bila je Pizzeria Matteo koja se nalazi malo izvan samog centra pa smo odlučile dati im šansu. Pizza je bila odlična, ako se ikada budete nalazili u Malinskoj savjetujem Vam da odete. Neko smo vrijeme provele u pizzeriji jer smo se toliko najele da smo jedva mogle hodati. 










































Nakon pizze nastavile smo do centra grada. Prošetale smo se po rivi, otišle u neke dućane ali ubrzo nam je ponestalo stvari koje bi mogle raditi pa smo otišle na sladoled jer smo imale još dosta vremena do busa. Tamo smo sjedile sve dok nismo morale otići na kolodvor i vratiti se u Rijeku.
































Nadam se da Vam se sviđaju slike Malinske te da ste uživali u ovom postu. Ukoliko imate vremena, posjetite naš Instagram profil.


  • Share:

You Might Also Like

0 komentari